Intenzivka Stodůlky

08.04.2010 18:03

Velikonoční neděli (4.4. 2010) jsem s Jambou vyrazila na intenzivní trénink do Stodůlek pod vedením Lucky Dostálové z Ostravy a běhání to bylo vskutku parádní. Bezva den už předpovídalo složení lidí, co tam byli s námi a to jmenovitě hlavně Andulka s Bertou, Dejna s Babskou, Eva s Jonáškem a jako doprovod měli ještě Mortíčka a taky Peťa s Maxem i Larinkou. Mortíček byl moc vtipný doprovod, když Anče v plné rychlosti narazil předníma tlapama do břicha a když jsem se jí smála, tak jsem dostala herdu taky. Pak ještě přišláp nohu Jambě, že jí měla celou špinavou a jak chudák kníkla. Ono třicet kilo je třicet kilo.

Běhání bylo super. Myslím, že jsme se toho i hodně naučili a pořádně si zamakali. Po třech hodinách běhání ještě přišli na řadu Lucky "pověstné" rovinky pro radost pejsků. Troufám si říct, že psi byli asi jediní, kdo z nich měl radost :). Lucka je ale opravdu skvělá trenérka a tak i po náročném dni z nás všech dokázala ještě vyždímat poslední zbytky sil a tak všichni podali i na rovinkách skvělé výkony.

V průběhu dne jsem ještě dovezla gril a tak jsme se mohli postupně občerstvovat grilovanými pochoutkami. Společnost nám kromě pejskařů dělal i Pavel Háčko a tak díky němu máme naprosto úžasné fotky. Díky moc!

Celkově to byl náročný, ale bezvadně strávený den.

Na fotky od Pavla se můžete kouknout tady a celou fotogalerii z intenzivky najdete na Háčkových stránkách.

časem dodám ještě nějaká videa.

—————

Zpět